CAMP RUN 6

Sport în comunitate

28 Mai 2022 - Parcul Drumul Taberei

TRASEUL
CAMP RUN 6

Traseul are 8.6 km, participanții vor alerga 6 ture a câte 1,44 km în incinta parcului, pe aleile marcate special pentru acest eveniment. Traseul este marcat cu bandă, precum și cu săgeți de îndrumare și semne de Interzis. 

Cele 3 probe de alergare vor fi după cum urmează:
1. Alergare 6 x 1.44 km pentru adulți pe un traseu marcat pe aleile Parcului Drumul Taberei
2. Alergare 2 x 350 m pentru copii 7 – 12 ani
3. Alergare 350 m pentru preșcolari 4 – 7 ani.

PARTENERI

KITUL DE CONCURS​

Alergatorii se vor prezenta la Sport Expo pentru a primi kitul de concurs

Program ridicare kituri de concurs:

Kiturile de concurs se vor ridica, vineri, 27.05.2022, incepând cu ora 10:00, de la cortul Sport Expo.

Kiturile vor fi oferite în limita stocului disponibil.

Pentru ridicarea kiturilor de concurs alergatorii inscrisi vor prezenta urmatoarele documente:

Procedura acces ridicarea Kitului de concurs

Voluntarul CAMP RUN 6 îi pune persoanei brățara de acces la încheietura mâinii.

Atentie: Intrarea in sectoarele de START se va face pe baza brățării și a numărului de concurs, înlăturarea brățării este interzisă, iar o bratara noua poate fi obtinuta doar prin efectuarea unei noi inscrieri.

Kit-ul de concurs poate fi ridicat doar personal (nu prin reprezentant / delegat).

In cazul ridicarii kit-ul de catre un reprezentant / delagat, kit-ul va fi oferit fara bratara si numar de concurs, iar cel inscris nu va putea fi prezent la startul cursei.

Organizatori

PARCUL DRUMUL TABEREI

Parcul Drumul Taberei – se află în Sectorul 6 al Municipiului București, în cartierul Drumul Taberei.

Reabilitarea Parcului Drumul Taberei a făcut parte din proiectul “Modernizarea arhitecturală și peisagistică a Parcului Drumul Taberei”, partea Planului integrat de Dezvoltare Urbană – Zona de Acțiune Urbană Drumul Taberei 2.
Valoarea totală a proiectului a fost de 75.188.177.45 lei, din care 59.574.685,33 lei a reprezentat finanțare nerambursabilă.

Lucrările au vizat modernizarea arhitecturală și peisagistică a parcului, lucrări la rețeaua edilitară (sistem de irigații, iluminat, sistem apă potabilă), alei, etc.
De asemenea un spațiu de recreere deosebit este amenajarea amfiteatrului pe malul lacului. Aici au loc diverse manifestări culturale pentru locuitorii sectorului.
În zilele frumoase, pasionații de șah pot face o partidă în foișorul special amenajat pentru acest sport al minții, iar cei care debordează de adrenalină o pot consuma pe terenurile de sport amenajate aici.

Din anul 2019 bucureștenii pot vizita cele 7 pavilioane expoziționale care au fost amenajate cu plante provenite din zone tropicale, mediteraneene, deșertice și ecuatoriale, însumând peste 300 de specii.

Pentru păstrarea temperaturii și umidității optime din sere, dar și pentru a eficientiza consumul și costurile de întreținere, au fost executate 224 de foraje geotermale. Această soluție modernă și eco este unică în Capitală, iar în România este devansată, ca putere doar de Laserul de la Măgurele.