#Despre

#Despre proiect

#BeActive în Sectorul 6! Între 23 și 30 septembrie 2022, te așteptăm la Săptămâna Europeană a Sportului, eveniment dedicat sportului în comunitate, în școli și la locul de muncă.

Pentru că vrem să avem o viață sănătoasă și activă, punem preț pe mișcare, așa că Sectorul 6 s-a alăturat și el acestei inițiative europene, care este organizată în paralel în toate statele Uniunii Europene. 

Săptămâna Europeană a Sportului se va concentra pe mesajul #BeActive. Temele și prioritățile SES pentru 2022 sunt:

 

  • sprijinirea activității fizice, sportului și sectorului sportiv în recuperarea post-pandemie, așa că noi vom merge în Parcul Crângași;
  • promovarea unui stil de viață echilibrant, prin inițiativa HealthyLifeStyle4All, legând împreună sportul, activitatea fizică, alimentația sănătoasă, condițiile de mediu și alte aspecte care contribuie la o sănătate bună.
  • sportul în rândul copiiilor și tinerilor, în contextul în care 2022 este Anul European al Tineretului, pentru care vom organiza o serie de workshop-uri în școli din Sector. 
 

#BEACTIVE ÎN SECTORUL 6

Pe 24 și 25 septembrie, hai în Satul Sportiv #BeActive, din Parcul Crângași, unde am pregătit activități pentru toți cei pasionați de sport. Sâmbătă, 24 septembrie, începem cu #BeActive Night, de la ora 18, până la ora 22, iar de duminică, 25, ne vedem între orele 10 și 18.

Poți participa la activități sportive alături de clubul Steaua, despre care poți afla mai multe aici, dar și două competiții de fotbal și baschet, pentru copii și un traseu Treasure Hunt, iar înscrierile se fac aici.

Ne pasionează poveștile de sportivilor de performanță, cum au ajuns ei în top și vrem să îi ajutăm să împărțășească experiențele lor cu întreaga comunitate, așa că avem mai multe evenimente la Plaza România.

Pe parcursul întregii Săptămâni a Sportului, aici va avea loc o expoziție dedicată canotajului românesc și Clubului Steaua. Pe 27 septembrie, în incinta mall-ului,
se va ține o conferință de presă la care vor participa Elisabeta Lipă și Cătălin Chirilă și Marian Drăgulescu, pentru promovarea sporturilor nautice pe Lacul
Morii, iar pe 28, te așteptăm tot la Plaza România, la demonstrații sportive și o sesiune de autografe a Clubului Steaua.

Tinerii sunt viitorul comunității, așa că vrem ca ei să crească frumos și se dezvolte armonios, așa că pe 27 septembrie, mergem în cinci școli din Sector, unde sportivi ai Clubului Steaua și elevi vor participa împreună la mese rotunde despre nutriție și sport.

În plus, avem nevoie și de voluntari, oameni pasionați de sport și dornici să lucreze în echipă, așa că lasă-ne aici datele tale, pentru a te alătura echipei noastre și #BeActive în Sectorul 6.

#BeActive foto